BIVŠI UČESNICI RIJALITIJA STRADALI NA LICU MJESTA, TRAGEDIJA KOJA JE PARALISALA REGION: Samo je on preživio!

Stevan Zečević Zeka, Zorica Lazić i Elmir Kuduzović, bivši učesnici serijala “Velikog brata”, poginuli oko ponoći 29. decembra 2007. u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Obrenovac – Šabac.

Do nesreće je došlo kada su bivši učesnici rijalitija krenuli u Loznicu gdje je trebalo da se pojave na žurki. Krenuli su sa dva automobila, a u drugom su bili bivši takmičari “Velikog brata”, Jelena Žeželj, Tanja Obradović i njena sestra Ivana.

Po Zoricu, Stefana i Elmira došao je momak Vladimir Sarić koji je trebalo da ih odveze u Loznicu. Međutim, neposredno prije nesreće, on i Elmir su zamijenili mjesta i bivši ukućanin je upravljao kolima. Sarić je jedini preživio saobraćajnu nesreću.

Elmir je vozio veoma brzo, a nekoliko minuta prije nesreće Tanja ih je pozvala telefonom i zamolila ih da uspore. Ispred ulaza na most preko reke Vukodraž vozilo je izletjelo iz krivine, letjelo dvadesetak metara, prevrnulo se na krov i završilo u ledenoj reci. Kada je vidjela šta se desilo, Tanja je pokušala da skoči u ledenu vodu kako bi im pomogla, ali su je prisutni spriječili. Tanja i Jelena su od tuge i šoka pali u nesvijest.

Produkcijska kuća “Emotion” tada je prekinula emitovanje rijalitija i “Veliki brat” je završen prije vremena zbog tragedije.

(Kurir.rs)

About admin

Check Also

Cela zemlja suze roni: preminula ujutro, a sad se otkrila prava istina: tuga ogromna (foto)

Poznata autorica tekstova najpopularnijih estradnih pjesama iza sebe ima mnoge tajne. Konačno je otkrila istino …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *