“SMRDI JOJ IZ USTA! NEMA DOBRU DUŠU!” Kristijan ocrnio Staniju Dobrojević, a evo kako je reagovao Vladimir Tomović! (VIDEO)

U večerašnjoj emisiji “Životne ispovesti sa Milanom” Kristijan Golubović pričao je o svojoj prošlosti koja je bila između Farme Zadruge. Ovom prilikom Golubović se prisetio Stanije Dobrojević o kojoj je rekao da mnogo zna. On je pričao i o Jasmini Medenici, ali i o Balerini. Njegovo izlaganje pažljivo je slušao Vladimir Tomović i gutao knedle.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Tu ima par svedoka koji su bili na Farmi sa mnom. Mi smo stvorili jednu družinu i ja sam sedeo drugi, sedela je Stanija i Jasmina Medenica. Ja sam za Staninu sve znao o njenom životu, kao što i sada znam. Ja sam mangup, svetski šmeker. Ja mogu da kupim informaciju ili da je iznudim. Imam pun inbox, evo i za Milicu Kemez imam ovoliko poruku u inboxu, ona koja ju je rodila može samo tako da kaže o njoj. O sestrama, prihvatilištu, majkama… Ja znam čoveka koji je otišao sa Stanijom u hotel, on je spreman sve to da kaže, ali mi nismo cinkaroši. Ja sam se družio s njima jer ne piju, ne puše, bez kompleksa su me prihvatile Stanija i Jasmina. Ja sam prema drugima bio mnogo bolji, nego prema njima. Malo sam se grešio u tom odnosu prema Jasmini, jer je 4. upala u ludilo, zvala se Balerina – rekao je Kristijan i dodao:

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Balerinu nije držalo mesto dva minuta, odvaljene dve daske. I kada je to postala jedna družina, Stanija je govorila: “Vi imate snimke”. Ja ne spavam po 5 dana, da bih zabavio vas, ne da bih pobedio. Nema Stanija dobru dušu, ona ima pola dobrog tela i srednje-težak život, ne može da bude žrtva i hvata na patetiku… Mića ustane ujutru i urla: “K*rvo, dr*ljo…”. Kada sam ja izašao napolje, izvadim iz džepa 100 hiljada evra i 15 minuta pre kraja glasanja zauzemmeo sve trafike u Beogradu i glasamo. To je cela armija i oni kreću da osvoje Beograd. Ja sam krvavih ušiju i glave… Čovek mi kaže: “Da li ti znaš da ova gubi?”, ja kažem: “Šta me briga, ja sam završio svoje”, ja sam u Kraljevu kog svoje žene i dece, sedim i gledam finale… Paket s jedne strane sa Tamarom Đurić je bio prazan, devojka se nije borila. Ja sam između zla i g*vana, izabrao g*vna. Što kaže Vlada Tomović: “Ja sam se g*vna najeo”, ja sam se g*vana izabrao. Ja sam se tada posvađao sa velikim prijateljima, skidao gaće non-stop, crvenio sam obrazom i stavljao neko blato na svoj obraz, zbog koga? I dan danas mi plače žena… I dan danas se stidim – pričao je Golubović.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Tri dana pred kraj, on je spakovao sve, uzeo dve torbe i krenuo da ide kući – govorio je Mića.

Samo ću jednu stvar da kažem, na finalu, samo su joj tri osobe sa Farme čestitale. Svi smo bili na drugoj strani. Kristijan, Medenica… Ko još? – govorila je Ivana Šašić.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Majka, brat i Tamara – dodao je Kristijan.

Kunem vam se u sve na svetu, pare mi nisu bile bitne. Sada, šta se dešava? Ja kažem: “Samo da pobedi neko od nas troje”, ja sam opterećen da treba da idem u Zabelu 4 godine. Ja ležim i gledam, ono odbrojava, i kažu mi: “Druže, ovi padaju. Ova (Tamara) je ubila s procentima”, ja kažem: “Kako je moguće, devojka klaberka, 4 momka promenila za mesec dana?” i to je samo princip što sam obećao ja pobedu, a ona je meni obećala novac. Ja ne razmišljam o njemu. Dolazi do toga da ja kažem 12300 evra je dato te noći za poruke, da bi preskočila. Za jedan glas možete da skočite. Izlazimo sa Farme, oni idu na Zlatiboru, drugi put je zove ona na Zlatioboru… Ona dolazi kod mene u posetu, što je ona bila u zatvoru, što je ostavila taj novac, pitajte nju… Šta ja radim? Zovem opet, kad sam izašao iz zatvora, shvatio sam s kim imam posla. Sedim sa mojoj suprugom, spremni da odemo u Novi Sad po novac, molim ženu da mi da to, ona: “Ne mogu ja, ovo, ono”. Dolazimo u Novi Sad s dva advokata, stajem ispred njenog stana, smrdi joj iz usta na tu hemiju, idemo do nekog restorana i opet sam džabe dolazio u Novi Sad – pričao je Kristijan.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ona je dovela svoje novinare na Frušku Goru. Šta radi takvo pokvareno biće za pare… Vodi me u drugu sobu, ostaju advokat, ona njena majonez PR menadžerka. Krsta mi, svake mi moje rane, šta radi… Kaže: “Slušaj, imala sam ovoliko, dala sam vam pare damo izjavu i idemo dalje”. Ja kažem: “Šta kažeš ti? Koliko ima novca?”, ona kaže: “Pa znaš ja sam morala mami, menadžerki, imam 25 hiljada”, ona zna da ja sutra idem u zatvor, a ona u svoj život. Ona je navikla fudbaler, hoklica, novi telefon, tašnica, krpice… – dodao je on.

Više o svemu pogledajte u video-prilozima.


Autor: S. K.

About admin

Check Also

Ovo su svi čekali, evo ko je upravo ušao u bijelu kuću: glavna zvijezda je stigla! Haos odmah na početku (video)

Protekle noći održana je prva emisija “Pitanja gledalaca” u novoj, četvrtoj sezoni rijaliti programa “Zadruga”, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *