Ovo je 10 najvećih strahova svakog muškarca: zbog ovih stvari je muškarac nesretan čak I kada je u dobrom braku

Pogledajte koji su to najveći strahovi muškaraca i šta ih zapravo najviše brine

Novac – koliko god bili sretni u ljubavi, muškarci opet misle da je ključ dobre veze novac. Čak i kada ide sve potaman, oni razmišljaju o finansijama. Kod žena je drugačije, one samo žele brigu i pažnju. Uostalom, ako vašu djevojku najviše zanima novac, odmah je ostavite.

Visina – muškarci pate od toga ako nisu viši od cura. Svaki muškarac bi morao da bude sa curom koja je niža od njega. To je idealno za vezu.

musk1

Izgled – još od ranije, žene su učene da se brinu o svom izgledu i da su uvijek vitke i lijepe, dok su muškarci učeni da ne misle o tome. Čini se da se ipak danas situacija u tom području promijenila.

Ljubomora – nisu možda ljubomorni u pravom smislu, ali sigurno da im ne godi ako pričate o nekom prijatelju ili nekom kolegi sa posla.

Nedostatak iskustva u vezi – zbog toga oni često znaju da lažu kako su imali veliki broj djevojaka, a ustvari su jako neiskusni.

musk3

Dlake – najveći problem za njih su dlake. Ukoliko ih imaju previše, tada su zapušteni, a ukoliko ih nemaju dovoljno, misle da nisu muževni dovoljno.

Dijeta, ljubavna veza i koliko ih je njegova partnerka prije njega imala … To su preostali najčešći problemi koji muče muškarca.

Novi.ba/Pozitivno.ba

About admin

Check Also

Saznajte šta vas čeka u životu, natalni horoskop će vam otkriti sudbinu: neki će plivati u parama, jeste li to baš vi?

Datum vašeg rođenja ima mnogo veći uticaj na vaš karakter i život nego što ste …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *